חבילה רומנטית לט"ו באב עם ארוחת מישלן ברלין – במלון דן תל אביב

מלון דן תל אביב יארח את שף גל בן משה, השף הישראלי עטור כוכב מישלן,  על המטבח הלבנטיני החדש במסעדה Prisem ברלין, אשר יבשל ארוחה חד פעמית יחד עם עובד אלפיה, שף המלון 

בת-שבע כביר

הארוחה המיוחדת תתקיים ביום חמישי ה-22 ביולי 2021. למחרת ב-23/7 אורחי מלון דן תל אביב יוזמנו למפגש chef's talk "אחד על אחד", במסגרתו איש הקולינריה דוד קישקה יארח את השף גל בן משה לשיחה אישית על האתגרים בדרך לכוכב המישלן, על דרכו הפתלתלה לצמרת, ועל החיבור ההדוק לישראל.

מלון דן תל אביב יארח את שף גל בן משה, השף הישראלי עטור כוכב מישלן,  על המטבח הלבנטיני החדש במסעדה Prisem ברלין, אשר יבשל ארוחה חד פעמית יחד עם עובד אלפיה, שף המלון, במסגרת חבילה מיוחדת לט"ו באב בין התאריכים: 22-24/7/21. 

הארוחה, אשר מציגה את המטבח הלבנטיני החדש בעולמות הפיין דיינינג, תהיה על טהרת הבשר והדגה המקומית האיכותית ביותר והתוצרת המקומית העונתית המשובחת שיש לישראל להציע. 

בין המנות שיוגשו: 

• סלט אבטיח, עגבניות מותססות, זיתים שחורים, זעתר ושמן זית.

• בסטרומה של טונה מהים התיכון, מנגו, חילבה, צנון כבוש ושומשום.

• רייט ברווז ממשק מקומי, מלון, לימון גראס וקרקר הדרים.

• אוסובוקו טלה, בצל ממולא, דובדבנים, קשיו, ראס אל חנות וורדים בסוביד.

• שורט ריבס עגל, כרוב בלאדי שרוף, רוטב ברביקיו תמרים, ציר יין אדום.

ובהרט עיראקי.

למחרת ב-23/7 אורחי מלון דן תל אביב יוזמנו למפגש chef's talk "אחד על אחד", במסגרתו איש הקולינריה דוד קישקה יארח את השף גל בן משה לשיחה אישית על האתגרים סביב שימור כוכב מישלן, על המשמעות של קולינריה ישראלית בברלין, על ההשפעות ומקורות ההשראה, על התכניות לעתיד ועוד. כמו כן, לכבוד ט"ו באב השיחה תעסוק גם על איך זה לעבוד בזוגיות צמודה – לחיות ולעבוד יחד בחיים האינטנסיביים של עולם המסעדנות. בתום המפגש יוקצה זמן לשאלות הקהל.

שף גל בן משה זכה לאחרונה, זו שנה שנייה ברציפות, בכוכב מישלן עבור מסעדת הפיין דיינינג שלו "פריזם" שבברלין. "פריזם" נפתחה בסיומה של שנת  2018 על ידי  גל  וזוגתו, ז'קלין לורנץ, ומוגדרת  כמטבח עילי מודרני לבנטיני". היא זכתה לשבחים מקיר לקיר מן הרגע הראשון ולניקוד של 16 נקודות ב- Gault &  MiIllau, שזיכה אותו במועמדות לפרס מאסטר שף ברלין על המטבח הייחודי שלו, לבסוף  ב-2020, בתום שנה בלבד, השיג את כוכב מישלן הראשון שלו והוא בן 34 בלבד וכאמור שמר על התואר גם בשנה הנוכחית.

אצל בן משה, כל מנה נושאת סיפור של מרכיבים, רבות מתבססות על המטבח הערבי בפרט והמטבח המזרח ים-תיכוני בכלל, לצד תפריט יינות מהאזור, שעליו אמונה לורנץ. כמו כן, במהלך כל הסופ"ש אורחי המלון ייהנו משיעורי יוגה בחינם במתחם הבריכה המשקיפה לחוף ימה של תל אביב ולהשלמת החוויה הקולינרית כל האורחים יקבלו פנקס טעימות אוכל בדוכנים הססגוניים של שוק הכרמל שנוצר במיוחד על ידי מלונות דן.

עלות חבילה זוגית ל-2 לילות (חמישי-שבת 22-24/7) לחברי מועדון e-dan – החל מ- 4784 ₪ בחדרי אקזקיוטיב הפונים לים. המחיר כולל את כל הארוחות והפעילויות המוצעות. 


 

 

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line