השף הראשי של הוולודורף אסטוריה בוורסאי חובר לעמיתו בירושלים להצגת מיטב הגסטרונומייה הצרפתית בישראל

השף הצרפתי הנודע, פרדריק לארקמין ממלון הפאר בצרפת ושף איציק ברק, מוולדורף אסטוריה ירושלים מציעים לקהל הרחב ארוחת ערב כשרה בת ארבע מנות במסעדת "פאלאס" מ -3 במרץ ועד ל -14 במרץ 2019

בת-שבע כביר

שניים מן השפים הנודעים של רשת היוקרה העולמית "וולדורף אסטוריה" מציעים במשותף מיטב טעמים ויצירתיות בין-תרבותית המסתכמת בחווייה ייחודית בחודש במארס בירושלים. השף הצרפתי הנודע, פרדריק לארקמין מוולדורף אסטוריה בוורסאי והשף איציק ברק מוולדורף אסטוריה בירושלים מציעים לקהל הרחב ארוחת ערב בת ארבע מנות במסעדה "פאלאס", בין התאריכים 3-14 במארס 2019. יקבי כרמל מלווים את הארוחה עם כמה מיינותיהם המובילים.

פרדריק לארקמין הוא גם השף הראשי של המלון בוורסאי ואף במפעיל את מסעדותיו של השף הנודע גורדון רמזי במלון זה, בהן המסעדה "גורדון רמזי או טריאנון"(עם כוכב מישלן אחד) והמסעדה "לה ורנדה". לשף לארקמין נסיון רב עם מסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן, עם עבר של שיתוף פעולה עם גורדון ראמזי במלון "קלארידג'" בבריטניה ושף אלאן דוכאס ב"הוטל דה-פאריס" בצרפת.

השף איציק מזרחי-ברק הוא השף הראשי בוולדורף אסטוריה בירושלים ובעל קריירה בינלאומית קולינארית רחבה. הוא נחשב לאחד מהשפים הבכירים בישראל בתחום הגסטרונומיה הכשרה. הכישרונות היצירתיים שלו הביאו אותו להציג את מאכליו במסעדות מובילות בארה"ב, בהונג קונג, באמסטרדם, בברלין ובטוקיו.

פרדריק לארקמין ואיציק ברק השתתפו בשנים האחרונות בניו-יורק בתחרות הגסטרונומיה השנתית של וולדורף אסטוריה – TASTE OF WALDORF”". התחרות הציעה לשפים הטובים ביותר של וולדורף אסטוריה העולמית ליצור את המנה האייקונית הבאה שתוגש לצד היצירות ההיסטוריות של וולדורף אסטוריה, כמו "סלט וולדורף", בייצי בנדיקט" ו"עוגת הקטיפה האדומה".

"אני שמח להשתתף בפרויקט הגסטרונומי בישראל יחד עם ידידי שף ברק. 4 המנות הכשרות שיבחרו הסועדים מייצגות כור היתוך מושלם בין התרבות הישראלית והצרפתית באמצעות מוצרים מקומיים", אומר השף לארקמין. השף מצרפת מציג את האיכויות הייחודיות שלו עם תפריט הטעימות האהוב עליו, בעוד שף ברק מספק נגיעות עם אלמנטים כשרים ומורכבים לשמירת גסטרונומיה עילית. שיתוף הפעולה במארס מאפשר לשפים אלו לחדש וליצור מנות כשרות בלתי נשכחות הכוללות טעמים וטעמים ייחודיים. "זוהי חגיגה קולינארית בירושלים ברמה הגבוהה ביותר", מבטיח השף ברק.

ארוחת הערב הכשרה, הכוללת הצעות לארבעה סוגי יינות:


ולוטה דלורית עם פטריות יער וגרעיני דלעת קלויים

אחת מהראשונות הבאות:
 
בלוטין סלמון בניחוח קרם עשבי תיבול טריים, צלפים וגרידת לימון
המלצתנו: כוס שרדונה, כרם אדמון, יקבי כרמל
 
פילה בר ים צלוי לצד קונפי שורש סלרי ופרחי ברוקולי, ברוטב יין אדום
המלצתנו: כוס שרדונה, כרם אדמון, יקבי כרמל

אחת מהעיקריות הבאות:
צלעות טלה צלויות עם קרם תפוח אדמה ראטה וירקות שורש בניחוח כוכב אניס, ברוטב יין אדום
המלצתנו: כוס שירז, כרם קאיומי, יקבי כרמל
 
עוף צעיר במילוי מוס תרד, גרגיר הנחלים וכבדי עוף עם קראסט תפוח עץ וסלרי
המלצתנו: כוס מרלו, כרם שעל, יקבי כרמל
 
תבשיל עדשים וירקות מזוגגים בניחוח לימון (צמחוני)
המלצתנו: כוס מרלו, כרם שעל, יקבי כרמל

אחת מהאחרונות הבאות:

טארט הדרים עם קרם לימון ומרמלדת אשכולית
המלצתנו: כוס גוורצטרמינר,כרם שעל, יקבי כרמל
 
תענוג שוקולד ופקאן עם קרם יוזו וסורבה אקזוטי
המלצתנו: כוס גוורצטרמינר,כרם שעל, יקבי כרמל

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line