שרתון תל-אביב בחודש אפריל: פסטיבל תיירות וגסטרונומיה מפרו

שרתון תל אביב מקדם בברכה את שף סלבריטי פדרו לואי גימט, החל מ 25.4-28.4.2017 לשם פסטיבל תיירות וגסטרונומיה מפרו

בת-שבע כביר

פסטיבל התיירות והגסטרונומיה הפרואנית יחל ב 25.4 במסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב מסעדת עלה זית בארוחת צהריים וערב אותם יכין יבשל ויארח השף פדרו לואי גימט.

זהו הביקור הראשון של שף  בישראל , הוא מגיע במיוחד לפסטיבל הקולינרי והתרבותי הפרואני שיתקיים, במסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב עלה הזית מ 25-28.4.2017
בכל ערב במסגרת ערבי הפסטיבל תפריט ארוחת  הצהריים הערב יוכן ויוגש ע"י השף פדרו לואי גימט, בשיתוף פעולה עם השף בועז דרור השף של מלון שרתון תל אביב .

התפריטים מבוססים על מוצרים פרואנים טריים ומסורתיים ומציעים מנות פרואניות אותנטיות חלק מן LUCUMA MOUSSE ,CAUSA , LOMO SALTADO, CEVICHE:מאכלים הינם
 
במסגרת הפסטיבל תתקיים סדנת בישול במלון שרתון תל אביב ב -26 באפריל בין השעות 14: 00-17: 00 ופתוחה לציבור במחיר של 150 ש"ח. כרטיסים ניתן לרכוש בטלפון 0506670725 בשעות 09:00-21:00) או באמצעות דוא"ל Sarah.Tolochinsky@sheraton.com

אודות הרקע על השף:

השף הינו בעלים של מסעדת ניקיי בלימה מאז 2009, המסעדה שלו לאחת מתוך עשר המסעדות המצליחות בלימה מתוך 22,000 מסעדות בלימה.
פדרו לואי גימט, היה שף ראשי של בנק קונטיננטל (אחד מהבנקים הגדולים בפרו) מ 2010-2014, ברשותו מדלית זהב אשר בה זכה בתחרות שפים בפרו ACHEF 2003, מדלית הזהב נוספת ניתנה לו ב APCCA  (איגוד השפים בפרו ) בשנת2004 .בנוסף הוא גם נבחר לאחת מתוך עשרה מסעדות בתערוכת הגסטורונומיה MISTURA  ב2013, ובאחת מתוך חמש מסעדות הטובות ביותר בתערוכה גסטרונומית MISTURA 2014.

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line