ארוחת טעימות ביאקימונו הילטון ת"א

מאת: בת-שבע כביר

יאקימונו, הסושי – בר בהילטון ת"א מציע לקהל הרחב את הקאיסקי (KAISEKI ), ארוחת טעימות יפנית.

כמקובל ביפן באירועים חגיגיים, כך גם ביאקימונו, מוגש למרכז השולחן מבחר רחב של מנות כדי שהסועדים יוכלו ליהנות ממגוון חומרי הגלם והטעמים היפניים. בארוחת טעימות של יאקימונו מוגשים סלט קושיאקי, גלילי נייר אורז מאודה במילוי תרד, פרוסות דקות של טונה צרובה ומפולפלת, נתחי גריימאלט ברוטב וואסבי קרים, מבחר סושי מיוחדים – כולל מנת הדגל גומה סושי מורי, שיפודי סלמון וסי-באס לצד אורז או מנת טאמפורה של דג וירקות.
התפריט מוצע לזוג סועדים ומעלה וכולל כוס יין הבית של יקבי "ברקן" – לבן או אדום.
מחיר הארוחה לסועד: 250 ¤ , חניה של שעתיים חינם בחניון המלון כלולה.
התפריט מוגש בימים א-ה בין השעות23:00 - 17:00 ובימי שבת מצאת השבת.
      
להלן תפריט הטעימות:

סלט קושיאקי, מחמצים יפניים,הורנסו מאקי מושי, גלילי נייר אורז מאודים במילוי תרד,ורוטב מיסו 4 יח?, גומה סושי מורי, כדורי סושי עטופים בדג,ברוטב השף 2 יח?,גונקאן סלמון, סשימי סלמון עוטף כדור אורז ומעל בדניס קצוץ, בוואסבי 2 יח?, גונקאן טארי, מלפפון עוטף כדור אורז ומעל גריימאלט ברוטב טריאקי 2 יח', טאקה מאקי, רול של טונה, אבוקדו ובצל ירוק 2 יח?, קווה סאקה פרמיד, רול סלמון סקין פריך וירקות 2 יח?, ריינבואו מאקי, רול של סלמון ואבוקדו עטוף בדגים נאים 2 יח?, מאגורו פפר, פרוסות טונה צרובה ופרוסות לימון ברוטב סויה וג?ינג?ר, פיש וואסבי, גריימאלט ברוטב וואסבי, גוהאן, אורז לבן מאודה, סאקנה יאקיטורי, שיפודי סלמון וסייבאס, בליווי רוטב טריאקי 4 יח? או מיקס טמפורה, מבחר ירקות ודג, כוס יין לאדם אדום / לבן.

"יאקימונו" פועלת בהילטון תל-אביב מזה 18 שנים בגרסה כשרה, זאת בנוסף למסעדת הדגל הלא כשרה הממוקמת בשדרות רוטשילד בעיר. יאקימונו זוכת פרס "מדליית היהלום" של האקדמיה האמריקאית לאירוח, מציעה סטנדרטים גבוהים ביותר החל מחומרי הגלם האיכותיים והמוקפדים, שירות חמים ומקצועי, כלים מעוצבים ושפים מאסטרים מיומנים אשר נבחרו בקפידה רבה .

יאקימונו בהילטון תל אביב מציעה תפריט רחב הכולל: סשימי, ניגירי סושי, מאקי סושי וטמאקי (קונוסים) כולל מנות סושי מיוחדות המאפיינות את המטבח של יאקימונו ושם דגש על טריות הדגים ואיכותם.
מבחר סלטים יפניים, דים סאם יפניים מאודים, מנות טמפורה – מעטפת בלילה של קמח ומים בטיגון עמוק, מבחר יאקיטורי – שיפודי דג על הגריל ברוטב טריאקי ומנות סובה – אטריות ביצים יפניות.

יאקימונו, הסושי-בר הכשר בהילטון תל אביב פתוח מידי יום משעה 12 בצהרים ועד חצות ומציע בין השעות
16:00 – 12:00 גם תפריט עסקי.
ניתן להזמין מן התפריט המלא של יאקימונו היישר אל החדר באמצעות שרות החדרים.

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line