שף בועז דרור מונה לתפקיד שף המלון של מלון שרתון תל אביב

מאת: בת-שבע כביר

מלון שרתון תל אביב שמח להודיע על כניסתו של שף בועז דרור לתפקיד שף המלון. בתפקידיו הקודמים כיהן שף דרור כשף במלונות אלמא שבזכרון יעקב, רויאל ביץ' אילת  והילטון מלכת שבא.
שף דרור למד בבית הספר לקולינריה "כריסטינה ברג" בשטוקהולם ועבד במלונות יוקרה ומסעדות ידועות ברחבי העולם, ביניהן מסעדת ל'אטלייר של שף ג'ואל רובושון בפריז ומסעדת הארווי'ס בעלת שני כוכבי מישלן של שף מרקו פייר וויט בלונדון.

נסיונו העשיר של שף דרור בתנאי אירוח של חמישה כוכבים ותשוקתו להעביר את האורחים במסע קולינרי הם אלו שמאפיינים את סגנונו את חתימת ידו במטבח.

שף בועז דרור, 55, נשוי + 3, דובר עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית וערבית. מטרתו היא לספק לסועדים חוויה סעודה כשרה מודרנית עם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים.


 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line