דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים משיק ארוחת טעימות מיוחדת לחורף

 

 

דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים משיק ארוחת טעימות מיוחדת לחורף

השף דוד ביטון, העושה שימוש בחומרי גלם המשובחים ביותר ובשיטות הבישול החדשניות ביותר, יצר ארוחה ייחודית בה יוצע תפריט טעימות של מגוון מנות חורפיות ומפתיעות

 

בין המנות החורפיות שיוצעו בארוחת הטעימות: קרקר בקר וקטניות ממרח חזרת, טארט כבד אווז פראלינה, מרק קונסומה עוף מעושן לצד סנדוויץ? עוף, ביצת שליו 'שטנית' קרם חלמון ופורצ'יני, ברבוניה אסכבז' קרם שומר וטרגון צ'יפס תפו"א מעושן, פלאן ארטישוק ירושלמי וארטישוק שדה עם שטרוייזל שאלוט, שקדי עגל קונפי באבק פטרוזיליה קרם פול יבש ואפונה טרייה, רביולי סלרייאק במילוי שנק בקר מח עצם ופטריות שימג'י, לויין טלה ציר בקר כרישה צלויה עם קרם קייל וחרדל, טפיוקה זעפרן בבא רום תמרים וסורבה מנדרינה ועוד

 

ארוחת הטעימות המיוחדת לחורף תוצע במהלך חודשים פברואר-מרץ והיא כוללת 12 מנות לכל סועד

 

חוויה קולינרית בירושלים: דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים משיק ארוחת טעימות מיוחדת לחורף

השף דוד ביטון, העושה שימוש בחומרי גלם המשובחים ביותר ובשיטות הבישול החדשניות ביותר, יצר ארוחה ייחודית בה יוצע תפריט טעימות של מגוון מנות חורפיות ומפתיעות, אשר הופכות את הארוחה לחוויה קולינרית ישראלית עכשווית, משובחת וכשרה.

 

בין המנות החורפיות שיוצעו הארוחת הטעימות: קרקר בקר וקטניות ממרח חזרת, טארט כבד אווז פראלינה, מרק קונסומה עוף מעושן לצד סנדוויץ? עוף, ביצת שליו 'שטנית' קרם חלמון ופורצ'יני, ברבוניה אסכבז' קרם שומר וטרגון צ'יפס תפו"א מעושן, פלאן ארטישוק ירושלמי וארטישוק שדה עם שטרוייזל שאלוט, שקדי עגל קונפי באבק פטרוזיליה קרם פול יבש ואפונה טרייה, רביולי סלרייאק במילוי שנק בקר מח עצם ופטריות שימג'י, לויין טלה ציר בקר כרישה צלויה עם קרם קייל וחרדל, טפיוקה זעפרן בבא רום תמרים וסורבה מנדרינה ועוד. 

 

שף דוד ביטון: "בארוחת הטעימות לחורף אני שם דגש על חומרי גלם עונתיים המתאימים לעונה זו, כגון: אפונה טרייה, שורשים, תבשילים בבישול איטי ומגוון רחב של מנות חמות יותר. הארוחה תציע מגוון מנות וארוחה כוללת שהופכת לחגיגה קולינרית כשרה ואמיתית." 

 

ארוחת הטעימות המיוחדת לחורף תוצע במהלך חודשים פברואר-מרץ והיא כוללת 12 מנות לכל סועד ומים מינרלים. עלות הארוחה לסועד היא: 390 ¤. הארוחה תוגש במסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים בימים א'-ה' החל מהשעה 19:00 בערב. 

 

 

 


תפריט ארוחת טעימות חורף
 
 
קרקר בקר וקטניות ממרח חזרת

***
טארט כבד אווז פראלינה

***
מרק קונסומה מעושן לצד סנדוויץ' עוף

***
ביצת שליו שטנית קרם חלמון ופורצ'יני

***
לדר עגבניות סלט דגי ים גרניטה עגבניות

***
ברבוניה אסכבז' קרם שומר וטרגון צ'יפס תפו"א מעושן

***
פלאן ארטישוק ירושלמי, ארטישוק שדה שטרוייזל שאלוט

***
שקדי עגל קונפי באבק פטרוזיליה קרם פול יבש, אפונה טריה

***
רביולי סלרייאק במילוי שנק בקר מח עצם, פטריות שימג'י

***
לויין טלה ציר בקר, כרישה צלויה, קרם קייל וחרדל

***
טפיוקה זעפרן, בבא רום תמרים, סורבה מנדרינה

טעימות קינוחי רג'אנס

פרלין ופטיפור שמן זית

 

 

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line