מלון דניאל הרצליה מרשת טמרס: חנוכה בהשראת המטבח הצ'כי

מאת: בת-שבע כביר

לכבוד חנוכה, התקיים השבוע במלון דניאל הרצליה מרשת טמרס שבוע המטבח הצ'כי . במסגרת חילופי משלחות ישראל-צ'כיה בשבוע שעבר , ביקר צוות מלון דניאל הרצליה מרשת טמרס ברשת מלונות Jan היוקרתית בצ'כיה.

לאירוע הגיעו השגריר הצ'כי איבו שוורץ השף של מלון דניאל אריק אטיאס והשף הצף מיכאל פנקודי.

המטבח הצ'כי, ידוע כמושפע מאוד מסגנונות הבישול בארצות השכנות, מהמסורת הווינאית, וממאכלים וסגנון בישול שהגיע ממזרח אירופה. רבות מהעוגות ומיני המאפה הפופולרים במזרח אירופה מקורם בצ'כיה.

מיכאל פקאנדי (michal Pakandl) הכין בעצמו מגוון מנות מהמטבח הצ'כי. בעמדות האוכל הוגשו המנות שביניהן: מנות ברווז מיוחדות, בלינצ'ס ברוטב דובדבן , גולש בקר צ'כי, כופתאות, לביבות , כריכים פתוחים ועוד. המנות יוגשו בארוחות הבוקר והערב לאורחי המלון מלון ויככבו למשך שבוע בתפריט מסעדת עלמה הכשרה בלובי המלון.

 

השגריר הצ'כי איבו שוורץ, השף של מלון דניאל אריק אטיאס והשף הצ'כי מיכאל פנקודי

ענת סטריק דהאן סמנכלית רשת טמרס, איבו שוורץ שגריר צ'כיה ורפי ויינר מנכ"ל רשת מלונות טמרס

 

בלינצ'ס גבינה ותות מהמטבח הצ'כי במלון דניאל הרצליה מרשת טמרס

גבינת עיזים וסלק במסגרת שבוע הצ'כי במלון דניאל הרצליה מרשת טמרס

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line