דניאל ים המלח: המתחם הקולינארי החדש משדרג את החופשה היוקרתית ומשאיר טעם לחזור

המלון היוקרתי מרשת טמרס מציע מנות חדשות ומקוריות בניצוחו של השף גיא פרץ, פאב סקוטי וספא מפנק

מאת: איריס בר-טל

לאחרונה השיק מלון דניאל ים המלח מרשת טמרס מתחם קולינארי חדש ומעוצב, המשדרג את חווית האירוח במלון. המתחם הקולינארי החדש נפתח לאחר שיפוץ נרחב שארך כשלושה וחצי חודשים, וזאת כחלק ממגמת ההתחדשות הכללית של המלון היוקרתי.
השיפוץ והעיצוב החדשני של חדר האוכל בוצע על ידי האדריכל אריה דבילנסקי,  ובמסגרתו הוחלפו הריצוף, התקרה, הריהוט והמזנונים השונים להגשת מזון.
העיצוב החדשני של  חדר האוכל אפשר לשף המלון, גיא פרץ, לעצב תפריט חדש בארוחות במלון, תוך שילוב  קונספט הכנה והגשה חדיש ומגוון. כך למשל שולבו עמדות הכנה מגוונות במזנונים השונים והוכנסו מנות חדשות מקוריות ומגוונות.  

קולינאריה ברמה גבוהה במקום הנמוך בעולם

גיא פרץ, שף המלון מציין: "בקונספט הקולינרי החדש של מסעדת המלון לקחנו את עולמות התוכן של הקולינריה העכשווית ואנו מציעים מגוון מנות באפיונים שונים על מנת לתת מענה לקהל המגוון המגיע אלינו. כחלק מהקונספט החדש אנו מציעים מנות חדשות המוגשות בצלחות אישיות, בפרזנטציה ייחודית לצד מנות אחרות המוגשות במזנונים השונים ברחבי חדר האוכל. אנו מציעים גם נקודות בישול פרונטאלי במהלך הארוחות תוך דגש על טריות וחדשנות במטרה להעניק חוויה קולינרית שונה ומיוחדת". 
בין המנות החדשות: כדורי ריזוטו במילוי סלמון, מקרון כבדי עוף ברוטב פירות יער, פסטייה פרגית וטחינה ומגוון קינוחים מפנקים וביניהם בקלוואות , עוגות שוקולד, מוס ועוד. כמו כן, הושקעה מחשבה רבה בעיצוב המנות ומגוון רב של מנות מוגש בצלחות אישיות בפרזנטציה ייחודית ומעוררת תיאבון. תענוג לחיך ולעין.
מסעדת המלון החדשה מכילה 320 מקומות ישיבה ומרפסת חיצונית המכילה 160 מקומות נוספים. להשלמת הפינוק הקולניארי, מציעה המסעדה המחודשת שני מתחמים אינטימיים, עם פינות ישיבה וספות בעיצוב מודרני חדשני ומפנק.

חופשה מעוצבת עם טעם לחזור

לילך דמתי, מנהלת מלון דניאל ים המלח, מרשת טמרס, מציינת כי "העיצוב נקי וחדשני ועם זאת קלאסי ומשדרג את אווירת החופש והאווירה של ים המלח בצבעי הנוף של ההרים והים. מתחם האוכל המחודש הוא צעד משמעותי נוסף בשיפור המתמשך שהמלון מבצע כל העת במטרה להעניק לאורחיו חווית שהייה מושלמת וטעם לחזור".

לאחר הטעימות הגסטרונומיות, מומלץ לטעום מטיפולי הספא באחד מבין  23 חדרי הטיפולים,  לשכשך בבריכות ים המלח החיצונית והפנימית, בג'קוזי, בבריכת זרמי המים החמים והקרים, לטבול בבריכת הגופרית וכמובן לרדת לחוף הים הפרטי של המלון וליהנות מהרוגע שמשרה הברום שבאוויר. להשלמת החוויה, מומלץ בערב לבלות  פאב הסקוטי "הטירה" שבמלון וליהנות מהאווירה המיוחדת שבו. 

פתיחתו של המתחם הקולינארי החדיש  היא חלק ממגמת התחדשות כללית של מלון דניאל ים המלח. לדברי ענת סטריק- דהאן, סמנכ"ל השיווק והמסחר של רשת טמרס, "גם בשנה זו , שבה התיירות הפכה לענף מאתגר במיוחד , אנו ממשיכים להשקיע במלונות הרשת על מנת להנעים את שהייתם של אורחינו תוך הקפדה על סטנדרט גבוה במיוחד אליו אנו מחויבים כמדיניות. כך גם בנוסף לפתיחת המתחם הקולינארי החדש במלון דניאל ים המלח, אנו על סף סיום הרחבתו ושיפוצו של מלון דניאל הרצליה שיציע חדרים חדשים מעוצבים כחלק מחידוש פני המלון".

 

מתחם קולינארי

פינות ישיבה מתחם קולינארי

חדר במלון דניאל ים המלח

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line