יונייטד איירליינס השיקה תפריט גורמה חדש בניחוח איטלקי

התפריט, פרי יצירתם של השפים אביב משה ומאיר אדוני,  משדרג את החוויה הקולינארית ביונייטד אירלייינס לגבהים חדשים

מאת: בת-שבע כביר

חברת יונייטד איירליינס  השיקה לאחרונה תפריט חדש ומפתיע,  באירוע שהתקיים באווירה ניו-יורקית במסעדת "המזללה" . התפריט החדש הוא  פרי יצרתם של שני השפים המובילים בישראל, אביב משה ומאיר אדוני , שהצטרפו לצוות הקולינרי המייעץ  של יונייטד איירליינס בישראל לפני כשנתיים , במטרה לפתח יחדיו את התפריטים החדשים.

במהלך האירוע ציין  אבי פרידמן, מנכ"ל "יונייטד איירליינס" בישראל:  "שותפות קולינרית זו הינה בת למעלה  מ-10 שנים והיא הטביעה את חותמה על רמת התפריטים הגבוהה מחד , ועל ציפיותיהם של הנוסעים מאידך.  האתגר שניצב בפנינו היה כיצד ליישב ציפיות אלה עם הרצון ליצור תפריט חדשני בטיסה, שהוא יותר מגביל מתפריט במסעדה".
התפריט החדש  מוגש כבר מתחילת חודש יוני לנוסעי מחלקת ה-Business First  של יונייטד,  הטסים בקו הדו-יומי בין תל אביב לשדה התעופה ניו ארק ליברטי. בנוסף לכך, החל מה-1 ביוני יונייטד איירליינס מעניקה ללקוחותיה במחלקת התיירים שבטיסות הבינלאומיות ארוכות הטווח, חוויה חדשה לחלוטין של אוכל איכותי במיוחד במנות גדולות יותר, עם  בירה ויין, וכל זאת ללא תוספת תשלום.  כמו כן, ניתנת  לנוסעים אפשרות לרכוש חטיפי פרימיום במהלך הטיסה.

במהלך אירוע השקת התפריט החדש, השפים הכינו את המנות תוך שימוש בטכניקות בישול מאזור פרובנס ודרום איטליה, עם שימת דגש על חומרי גלם טריים באיכות הגבוהה ביותר.
המנות הוגשו בצלחות קטנות ומעוצבות, בשילוב מחבתות קטנים עם מנות מגוונות ועשירות בטעמים, בליווי כוסות יין משובח שמולאו בין  המנות,  והוסיפו להתלהבות המוזמנים מהחוויה הקולינארית. ואין כמו מראה עיניים:

מימין: אביב משה, מאיר אדוני ומנכ"ל יונייטד איירליינס בישראל אבי פרידמן

טונה צרובה עם חציל מקורמל
 

 

 בר ים עם קוסקוס

 

 פילה בקר עם פולנטה

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line