מסעדת "הירקון 99" במלון דן תל אביב, בניצוחו של שף המלון עובד אלפיה, מציעה תפריט מיוחד לערב הסילבסטר 2014
מסעדת הדגל של מלון דן, "הירקון 99" מציעה תפריט מיוחד, בניצוחו של שף המלון והמסעדה עובד אלפיה, שיוגש בערב הסילבסטר ה-31/12/13 בלבד.
השף עובד אלפייה יצר תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, טריים ומשובחים, עם נגיעות בינלאומיות. התפריט לסילבסטר שיוגש במסעדה כשר ומאפשר לאורחים לא להתפשר וליהנות מארוחה כשרה במסעדת שף יוקרתית.
תעודת זהות שף עובד אלפיה
שף מלון דן תל אביב מזה 14 שנים. רכש את כישוריו בתחום המסעדנות, בין היתר במסעדת "קרן" המיתולוגית. בנוסף היה בעלים ושף של "קפה ללא שם" ו"הביסטרו של עובד" המיתולוגי בפלורנטין.
התפריט כולל:
בליני סלמון במלח ים וביצה עלומה
סלט שקדי עגל שומר צנונית והדרים
טרין חם של ברווז בפורט ותאנים
קונסמה עגבניות וארטישוק
טורנדו רוסיני ברוטב כמהין וציר בקר
עלי סלנובה ואפרסמון בויניגרט
טעימות מתוקים
פטיפורים
יינות:
ירדן רוזה
הרי גליל אביבים
מרון, יקב יראון
חרמון מוסקטו
מחיר 430 ¤ לאדם לכל הארוחה.
שעות פתיחה החל מהשעה 19:00 עד הלקוח האחרון.
כתובת המסעדה הירקון 99 פינת פרישמן (בתוך מלון דן תל אביב).