פינוק קולינרי חורפי במלון אמריקן קולוני לקראת חג המולד

מלון היוקרה הירושלמי אמריקן קולוני מתחדש בתפריט חורפי במסעדת ואל בראסרי וממשיך במסורת הבראנץ' בשבת בבוקר; לקראת חג ההודיה וחג המולד ייערכו סעודות גורמה מהודרות בתפריט שנבנה במיוחד

מאת: בת-שבע כביר

עם בוא החורף הירושלמי ישיק מלון אמריקן קולוני תפריט חורפי חדש במסעדת 'ואל בראסרי' ובבר ה'מרתף' המפורסם שבמלון. המלון, שידוע ברמתו הגבוהה, ימשיך במסורת ארוחות הבראנץ' המפנקות בשבת בבוקר גם בעונת החורף. לקראת תקופת החגים הנוצרית, נבנה תפריט מיוחד לכבוד הסעודות החגיגיות בחג ההודיה, חג המולד וערב הסילבסטר.

תפריט החורף החדש במסעדת 'ואל בראסרי' ובבר 'המרתף' מציע בנוסף למנות הקלאסיות של המסעדה, מנות מגוונות ואוריינטליות בניחוח בין לאומי לדוגמה: צדפו בגריל עם פרוסות דקות של פרושוטו המוגשות עם רסק אפונה ירוקה ורוטב עגבניות פיקנטי, מרק פרסי עשיר מעדשים אדומות עם כוסברה, יוגורט, כדורי בשר מתובלים, אורז וחומוס ושיפודי סלמון ברוטב מייפל שום וג'ינג'ר המוגשים עם תפוחי אדמה "שאטו" למנה עיקרית . יש לציין כי בתפריט מנות רבות על טהרת הצמחונות ואף הצעה מיוחדת למנות ילדים. התפריט מוגש בכל ימי השבוע.

עונת החגים של לוח השנה הנוצרי, וארוחות החג המסורתיות במלון אמריקן קולוני, מזמן עבור המלון אורחים רבים מכל העולם. השנה, לקראת תקופת החגים הנוצרית, יערוך המלון סעודות חג מהודרות בשילוב תפריט גורמה ומנות חג מסורתיות. ארוחת חג ההודיה, אשר תיערך ביום חמישי ה- 28 בנובמבר, תכלול ארוחת בופה אמריקנית עשירה מבחר סלטים מקומיים ובינלאומיים, מרק דלעת וערמונים, תרנגול הודו ממולא כמיטב המסורת ומנות בשריות בינלאומיות, קינוחים ביתיים ופאי דלעת חד פעמי.

תפריט גורמה מיוחד השואב השראה ממאכלים מסורתיים של עונת החגים החורפית הורכב גם עבור ארוחת ערב חג המולד (24.12) וארוחת ערב השנה החדשה (31.12). המחיר המיוחד כולל ארוחה מענגת בת ארבע מנות מגוונות. התפריטים החגיגיים יכללו: טריו כבד אווז, טארט תאנים, מרק עדשים מוקרם, ברווז בזיגוג תפוזים מבושל באניס ובירה, צדפות בציפוי שקדים, פולנטת זיתים וקציפת ארטישוק, , מדליוני בקר עם דוקסל פטריות, פילה כבש מזוגג ברוטב דמי גלם עם לביבות תפו"א אדמה, פודינג לילות לבנוניים במי ורדים ברוטב וניל וקרמל ועוד.

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line