עשו זאת בעצמכם - חולמים על חופשה האקזוטית הבאה עם קוקטיילים ייחודיים מבית נורוויג'ן קרוז ליין

בת-שבע כביר

לרגל חגי תשרי, חברת הקרוזים המובילה בעולם, נורוויג'ן קרוז ליין (NCL), משתפת באופן בלעדי שני מתכוני קוקטיילים המתאימים במיוחד לחג: דג מרדן" ומוחיטו פטל וגויאבה בסגנון ברמודה.

מכינים את הקוקטיילים בבית ומרגישים בחופשה אקזוטית מפנקת בקרוז של נורוויג'ן קרוז ליין.

 

תוכלו למצוא את סרטון ההדרכה של קוקטייל הדג המרדן נורוויג'ן קרוז ליין כאן.

תוכלו למצוא את סרטון ההדרכה של מוחיטו פטל וגויאבה נורוויג'ן קרוז ליין כאן.

   

דג מרדן לערב ראש השנה

הקוקטייל דג מרדן של נורוויג'ן קרוז ליין להיום הוא סימלי לחובבי ההפלגות.

על השטיח במסדרונות הספינות של נורוויג'ן קרוז ליין תוכלו לראות דגים קטנים שכולם שוחים לאותה הדרך ומסמלים עבור המפליג את כיוון הפלגת הספינה, למעט דג אחד- מרדני, קוקטייל החג של נורוויג'ן.  

תוכלו למצוא את סרטון ההדרכה של נורוויג'ן קרוז ליין כאן.

לשם הכנת הקוקטייל תצטרכו: 

• מיץ תפוזים 60 מ"ל

• פסיפלורה 15 מ"ל

• וודקה 30 מ"ל

• ליקר Cointreau 7.5 מ"ל

• יין מבעבע Prosecco  

• פירות יער, לקישוט

1. מוסיפים את מיץ התפוזים, פסיפלורה, וודקה וליקר הקונטרו לשייקר הקוקטיילים ומנערים היטב עם קרח.

2. שמים כמה קוביות קרח בכוס ומזגו דרך מסננת את הקוקטייל. מוסיפים את הפרוסקו.

3.מקשטים בפירות יער טריים

 

 

מוחיטו פטל וגויאבה- אין כמו קוקטייל עם גויאבה המבשילה לקראת ראש השנה כדי להזכיר לנו את ניחוחות החג 

מוחיטו פטל וגויאבה הישר מברמודה, זהו אחד הקוקטיילים הפופולריים ביותר של נורוויג'ן קרוז ליין על הסיפון ומתאים במיוחד לראש השנה.

לשם הכנת הקוקטייל תצטרכו: 

•  4-6 יחידות של פטל טרי

• סירופ סוכר 15 מ"ל

 • 6 עלי נענע

• מחית גויאבה 30 מ"ל

• רום לבן 37.5 מ"ל

•מי סודה

• פטל ונענע לקישוט

1. מוסיפים את הפטל הטרי וסירופ הסוכר לשייקר הקוקטיילים. מערבבים (או מרסקים בעדינות) את הפטל וסירופ הסוכר יחד

2.מוסיפים את עלי הנענע הטריים, מחית הגויאבה והרום הלבן לשייקר הקוקטיילים. מנערים היטב עם קרח.

3. מסננים את הקוקטייל המזועזע מעל קרח לכוס שלך ומעל במי סודה

4. מקשטים את הקוקטייל שלך עם שרידי נענע טריים ופטל 

 

 

השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line