גורמה בשחקים: KLM תחל להגיש ארוחות גורמה של השף הנודע ריצ'רד אקבאס
KLM תחל להגיש ארוחות גורמה של השף הנודע ריצ'רד אקבאס במחלקת העסקים בטיסות ארוכות טווח. תחת הדרכתו של אקבאס, זכתה מסעדת "אמבר" בכוכב מישלן השני שלה זו השנה הרביעית ברציפות וכיום מדורגת כאחת מ - 50 המסעדות הטובות בעולם
מאת:
החל מדצמבר הקרוב ועד לסוף ספטמבר 2013, חברת התעופה KLM, תחל להגיש, ארוחות גורמה שיכין השף ההולנדי הנודע ריצ'רד אקבאס (Richard Ekkebus) במחלקת העסקים World Business Class, בטיסות ארוכות טווח ברחבי העולם. השף אקבאס, משמש כמנהל התפעול בתחום המזון והמשקאות במלון לנדמרק מנדרין אוריינטל בהונג קונג ומפקח על הכנתן של כל המנות המוגשות באחד מהמלונות המפוארים ביותר בעיר ואשר מדורג כחמישה כוכבים. תחת הדרכתו של אקבאס, זכתה מסעדת הגורמה "אמבר" הממוקמת במלון, בכוכב מישלן השני שלה זו השנה הרביעית ברציפות וכיום מדורגת כאחת מתוך 50 המסעדות הטובות בעולם. בתחילת שנת 2013 צפוי השף טאקבוס להרחיב פעילותו בסין ולפתוח מסעדה נוספת בראשותו.
אריק וורווייק, מנהל תפעול ב- KLM: "אנו מאוד שמחים לעבוד עם השף ההולנדי המוביל ריצ'רד אקבאס שעובד כיום בהונג קונג ובמאכליו הוא אכן משקף את הרוח והחזון של KLM, כפי שהם: בינלאומיים והמשלבים שורשים הולנדיים. שיתוף הפעולה הזה כמו רבים אחרים שמאתגרים אותנו, מסייע בידינו להמשיך ולחדש את המוצר שאנו מציעים לרבות ההיצע הקולינרי בתפריט של מחלקת הביזנס"
"זהו כבוד גדול עבורי, לפתח את התפריטים החדשים של מחלקת העסקים של KLM ובכך להצטרף לרשימה מכובדת של קודמיי בתפקיד. אני רואה בזאת אתגר גדול וכולי תקווה וציפיה כי השורשים ההולנדיים שלי ווהניסיון הקולינרי הבינלאומי שלי יוסיפו ערך לתפריט המחלקה. מוסיף השף ריצ'רד אקבאס.
חברת KLM מובילה מסורת ארוכת שנים במחלקת העסקים בטיסותיה ומגישה ארוחות גורמה שהוכנו על ידי שפים הולנדיים מובילים. שיתופי הפעולה עם שפים וייננים הולנדיים הינם דרך נוספת בה KLM בוחרת להשקיע בשירותי הטיסה שהיא מציעה תוך חיבור לשורשים ההולנדיים. אקבאס מציע איכות קולינרית ברמה גבוהה ביותר וזאת לצד קודמיו המכובדים כגון: סרג'יו הרמן, ג'וני בורים, מריו רידר, פיטר גוסנס.