אירוע גמר המנה המעופפת של "אל על" עם השף שגב משה ותלמידי תדמור

מאת:

 מחר, יום חמישי 12.7.2012 יציגו תלמידי תיכון תדמור - בית הספר המרכזי למלונאות ולמקצועות האירוח, את המנה המעופפת שתוגש ללקוחות "אל על" בשלושת החודשים הקרובים.

בפרויקט אליו נרתמה חברת אל על, שהחל בתחילת השנה, השתתפו 100 תלמידי תיכון שבישלו כל אחד מנה בהנחייתו והדרכתו של השף שגב משה, בוגר תדמור. במהלך הפרויקט ביקרו התלמידים במפעל תעשייתי להכנת אוכל למטוסים - תמ"מ ונחשפו לכל השלבים שלהכנת ארוחות, עד להגשתן בטיסה.

לגמר הגיעו 12 מנות, שאוחדו בעזרת השף משה לשש מנות ייחודיות. המנות תוגשנה למשתתפים באירוע הגמר, שיתקיים כאמור מחר (יום חמישי  12.7.2012 ) בשעה 19:00, במלון תדמור בהרצליה פיתוח (רחוב בזל 38), באולם שעוצב בצורת דגם מטוס.  כמו כן יוקרנו סרט ומצגת שהופקו במהלך הפרויקט במשך השנה.

כדי לשפר את המוצר התיירותי, הציב משרד התיירות מטרה להעלות את תדמית מקצועות התיירות ולעודד הכשרות מקצועיות ותעסוקה בתיירות. בהמשך למאמצי השיווק של המשרד, שנושאים פרי ואשר מחייבים היערכות לגידול הצפוי בתיירות בשנים הקרובות – רואה המשרד בתדמור, המוסד הממלכתי הלאומי היחיד להכשרה במקצועות הקולינריה והתיירות, גוף שיש לפתחו. בהתאם לכך, התחייב השבוע משרד התיירות להעביר 2 מיליון ¤ לטובת שיפור התשתית בבית הספר כדי לתגבר את פעילותו, לרבות הגדלת מספר התלמידים ושיפוץ אולמות האירועים.

בוגריו של בית הספר תדמור, בבעלות משרד התיירות והתאחדות המלונות, ואשר פועל במימון ופיקוח האגף להכשרה מקצועית במשרד התמ"ת, נהנים, כמו שאר בוגרי מקצועות הקולינריה, משיעור השמה של למעלה מ 90%.


השאירו פרטים
ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי
decorative line